Nyt trailer design

Bæredygtig transport

Nyt design samt solceller på vores nye trailere!

Vores splinternye trailere har fået nyt design i form af slogan og miljømærke. Endvidere er der monteret solceller på de nye køletrailere.

Your challenge is our goal

På de nye trailere finder du sloganet ”Your challenge is our goal”. Sloganet afspejler, hvordan vi som virksomhed arbejder med vores kunder, og fortæller noget vigtigt om vores DNA, som netop er at løse alle slags opgaver på bedst mulige måde med fokus på optimering.

Vi eksisterer for at bringe værdi ind i vores kunders hverdag og stræber altid efter at overgå deres forventninger. Det gør vi ved at se holistisk på alle indkommende opgaver, hvor vi vender og drejer situationen med flere øjne på, for at finde den helt optimale løsning.

Vi er først i mål, når vi har fundet den bedste måde at løse kundernes udfordringer.

Miljømærke på vores trailere

Det nye design og herunder miljømærket på vores trailere giver folk på vejene et indtryk af, hvad vi som virksomhed arbejder for, og hvem vi er.

Banetransport er en bæredygtig og klimavenlig transportløsning, som er med til at nedsætte CO2-udslippet til atmosfæren. Et skift fra luft- eller vejtransport til banetransport kan skabe stor fordel for samfundet og miljøet. Med vores banetransport tilbyder vi løsninger, der reducerer CO2-udledningen med op til 80% sammenlignet med konventionel vejtransport.

De nye solceller på vores køletrailer, som bruges til både banetransport og vejtransport, skaber nu samtidig nogle miljøfordele ved også vejtransport.

”Der er generelt et større og større fokus på miljøet og den globale opvarmning, som vi vist har ”nydt godt af” denne sommer. Transportbranchen er en af synderne af global opvarmning. Alt hvad vi spiser, bruger, tager på osv., er på et eller andet tidspunkt blevet transporteret, uagtet om det er nationalt eller internationalt. Vi som transportvirksomhed vil gerne hjælpe med at sikre kloden til vores fremtidens generationer, og det er derfor vigtigt at vi kigger på hvad vi kan gøre”, siger Henrik Nielsen, Direktør for J. Lauritzen’s Eftf.

”Vi forsøger løbende at tilbyde kunderne løsninger, der er mere bæredygtig sammenlignet med den eksisterende, som oftest er med lastbil. Disse løsninger kan også være shortsea, hvor varerne sejles i en container fra eksempelvis Spanien til Skandinavien i stedet for at fragtes med lastbil. Det tager lidt længere tid men det er mere miljøvenligt og ofte også billigere”.

”Udover at tænke i miljøvenlige løsninger og specielt banetransport, ønsker vi at vores vognmænd altid har de lastbiler med højeste euronorm og at de kører på en måde, hvor der bruges mindst muligt dieselolie”, afslutter Henrik Nielsen.

Solcellernes formål

Med solcellerne på køletrailerne undgår vi unødvendig kørsel for at lade de dieseldrevene batterier til kølemaskinerne op, og vi sparer herved samtidig diesel. Endvidere undgår vi udskiftning af batterierne på kølemaskinerne, som opslides hurtigt af konstant udnyttelse. Batterierne slides når det gentaget aflades, hvilket sker, hvis den ikke kører ofte. Med solcellerne oplades batterierne løbende.

Udover at have nogle helt klare miljømæssige fordele vil trailerne med solceller også være en fordel for vores kunder. Solcellerne sikrer, at GPS’erne i trailerne aldrig løber tør for strøm. Det betyder at trailer og hermed gods altid kan følges uden risiko for afbrydelse. For de virksomheder, der fører miljøpolitik og eventuelt miljøregnskab, vil solceller endvidere gavne deres rapportering.

Ann Hansen
- Alice Butik
Vi har brugt Lauritzen som speditør i ca. 14 år og har været meget glade for dem.
Det er dejligt nemt at booke afhentninger, og er der nogle problemer/forsinkelser så får vi besked herom.

Overskuelige afgange, så det er nemt at se hvornår man kan forvente sine varer hjemme.

Personalet er altid venlige, glade og imødekommende ved henvendelser, så man bliver i godt humør af at snakke med dem.

Vi har prøvet andre speditører, men er altid vendt tilbage.
Brian Pedersen
- HL Keramik
Altid god og fantastiske høj service. I kommer altid med god info omkring leveringstidspunkter. Endvidere oplever vi altid stor fleksibilitet hos jer.
Johan Steffensen
- Steff Byg
I 25 år, hvis ikke mere, har Lauritzen kørt alt vores transport til Italien og har altid håndteret det til UG+.

Da vi er beliggende i samme by, har Lauritzen altid være gode til at komme forbi, hvis vi har manglet noget, hvilket også har medvirket til rigtig gode relationer virksomhederne iblandt.

Skulle det imod forventning ske at gods er forsinket eller glemt fra leverandørs side, er Lauritzen hurtige til at melde ud herom. Er der tilfælde hvor vi mangler gods i en fart, finder de også en løsning herpå. Informationer bliver altid videregivet. Det betyder meget for os.

Endvidere kører Lauritzen hvad vi har til Spanien, Norge og Sverige.

Lauritzen er for os ikke en leverandør men en samarbejdspartner.
Niels Hagelskjær
- Garant Holstebro
Garant Holstebro har nu i ca. 15 år, indkøbt fliser fra Italien og Spanien. I de 15 år har vi stort set kun brugt Lauritzen til at hente vores fliser. For os i Garant Holstebro, handler det om et slutprodukt i aller højeste kvalitet, og det vil også sige levering af vores produkter.
Det samarbejde som jeg nu personligt i de mange år har haft med Lauritzen, kan kun beskrives som fremragende. Jeg afsender ordre hver uge, og alle ordre behandles virkeligt professionelt. Hver sag som sendes, bliver besvaret med det samme. Hver sag som ligger ved pågældende fabrik, bliver behandlet til punkt og prikke, så vi hver gang får læsset vores vare til tiden, når de er klar, og som betyder at vi overholder alle vores leveringer. Skulle uheld opstå, evt. stop på godsbanen mm, så har jeg en mail eller et opkald fra kontoret omgående, så jeg altid kan give vores kunder en besked omkring en evt. ændring af leveringstidspunktet. Personligt må jeg må sige at jeg sjældent oplever så gennemført en arbejdsgang, som personalet udfører ved Lauritzen.
Fantastisk søde mennesker at tale og skrive med. Jeg kunne godt sætte nogle navne på, de ved nok hvem jeg mener, men jeg er sikker på at alle arbejder på lige fod.
Poul-Henning W. Nielsen
- Slagelse Flisecenter A/S
Vi får altid en super service hos Lauritzen.
Når der i ny og næ er togulykker, hvilken Lauritzen ikke er herre over, er de gode til at informere om diverse forhindringer. De er samtidig gode til at huske vores ordre, og spørger altid ind til om andre ordrenumre skal med hjem. Vi er godt tilfredse med samarbejdet.
- Hydro
Samarbejdet i opstartsfasen er gået utrolig godt. Vi sætter stor pris på at det altid er de samme, der håndtere vores bookinger og de har styr på det. De holder os godt informeret.
Vi sætter endvidere pris på at det, så vidt muligt, er de samme chaufføre, der kommer ud til os igen og igen.
Sammenfattet ser vi at den service vi var vant til fra Lauritzen fra før, stadig er den samme. chaufførerne gør som de bliver bedt om / i overensstemmelse med vores HMS-krav, så vi er yderst tilfredse med opstarten.
John Knudsen
HL Keramik - Purchaser
Lauritzen løser alle vores opgaver vedrørende lastning af fliser i Italien. Deres opstilling er nok det bedste, vi har prøvet i alle de 40 år, vi har importeret fliser fra Italien. Vi har, siden skiftet til Lauritzen, oplevet en super service og levering. Jeg har anbefalet Lauritzen til andre og vil stadig gøre det, hvis nogen søger transportløsninger fra Italien.