Vi søgte og vi fandt.. Vores splinter nye IT supporter elev!

Eventyret startede kl. 8 nul dut den 9. januar

Søg og du skal finde.. siger de.. så det gjorde vi.. og som det har det med at gøre, resulterede det også denne gang i noget godt.
Helt i Odense fandt vi det vi søgte, men historien, ja den fortsætter altså i Esbjerg.

Kl. 8 nul dut den 9. januar stod Kristian Bested i Harbour Groups IT afdeling, klar til at tage hul på et helt nyt eventyr.
Kristian har med egen frie vilje og uden overhovedet at vide, hvad han går ind til, indgået aftale med os, om at tilbringe de kommende to år her som vores splinter nye IT supporter elev. En modig fyr er det første vi vil kalde Kristian.

Da Kristian faldt over vores fantastiske jobannonce som IT supporter elev, sad han i sin lejlighed i Odense og var lige ved at få colaen galt i halsen (han er 24. Han drikker ikke kaffe).. Det her job, det skulle være hans. Og slutningen på den historie kender i. Det blev det. 

MEN HISTORIEN FORTSÆTTER ALLIGEVEL

Kristian besluttede sig for at flytte til Esbjerg. I Odense har Kristian færdiggjort sin uddannelse som mulitimediedesigner på kodelinjen samt grundforløbet som IT supporter, og var klar til at flytte tværs over landet for at fortsætte sin elevuddannelse.

En elevuddannelse der udover alt det fede, der følger med jobbet som byens bedste kollegaer, en sjov hverdag, utrolig god kaffe.. hvis han ender med at hoppe med på kaffevognen.. kaffesnakkene kan han være med i uanset.. kommer til at byde på arbejde med hardware, software, brugersupport, drift og vedligehold af telefoner og telefonsystemer og helt overordnet at sikre at vores (og når vi siger vores, mener vi hele Harbour Group koncernen, der består af de tre virksomheder J. Lauritzen´s Eftf., Jutlandia Terminal og COPCO) IT kører optimalt.

I IT-afdelingen arbejder Kristian sammen med vores IT Manager Gregers, Louise vores IT Project Coordinator og Leon, som på andet år, også er under uddannelse som IT supporter elev. Et super godt og dygtigt team, der alle er klar til at hælde viden i hovedet på Kristian. Og Kristian får samtidig mulighed for at prøve sine talenter af lige så tosset han vil.

HVEM ER HAM KRISTIAN SÅ

Vi er selv i fuld gang med at lære Kristian at kende, og det vi allerede har mødt, kan vi godt lide.

Kristian er tålmodig, dygtig og hjælpsom.

Han spiller både padel tennis og computerspil.

Han kommer oprindeligt fra Ølgod, har været på visit i Odense, men vender ifm. sit nye uddannelsesforløb retur til det vestjyske, og er nu ved at finde en lejlighed her i Esbjerg.

Vi glæder os til at følge dig igennem din uddannelse, og vi glæder os over, at du havde lyst til at komme med på Harbour Group holdet.

Ann Hansen
- Alice Butik
Vi har brugt Lauritzen som speditør i ca. 14 år og har været meget glade for dem.
Det er dejligt nemt at booke afhentninger, og er der nogle problemer/forsinkelser så får vi besked herom.

Overskuelige afgange, så det er nemt at se hvornår man kan forvente sine varer hjemme.

Personalet er altid venlige, glade og imødekommende ved henvendelser, så man bliver i godt humør af at snakke med dem.

Vi har prøvet andre speditører, men er altid vendt tilbage.
Brian Pedersen
- HL Keramik
Altid god og fantastiske høj service. I kommer altid med god info omkring leveringstidspunkter. Endvidere oplever vi altid stor fleksibilitet hos jer.
Johan Steffensen
- Steff Byg
I 25 år, hvis ikke mere, har Lauritzen kørt alt vores transport til Italien og har altid håndteret det til UG+.

Da vi er beliggende i samme by, har Lauritzen altid være gode til at komme forbi, hvis vi har manglet noget, hvilket også har medvirket til rigtig gode relationer virksomhederne iblandt.

Skulle det imod forventning ske at gods er forsinket eller glemt fra leverandørs side, er Lauritzen hurtige til at melde ud herom. Er der tilfælde hvor vi mangler gods i en fart, finder de også en løsning herpå. Informationer bliver altid videregivet. Det betyder meget for os.

Endvidere kører Lauritzen hvad vi har til Spanien, Norge og Sverige.

Lauritzen er for os ikke en leverandør men en samarbejdspartner.
Niels Hagelskjær
- Garant Holstebro
Garant Holstebro har nu i ca. 15 år, indkøbt fliser fra Italien og Spanien. I de 15 år har vi stort set kun brugt Lauritzen til at hente vores fliser. For os i Garant Holstebro, handler det om et slutprodukt i aller højeste kvalitet, og det vil også sige levering af vores produkter.
Det samarbejde som jeg nu personligt i de mange år har haft med Lauritzen, kan kun beskrives som fremragende. Jeg afsender ordre hver uge, og alle ordre behandles virkeligt professionelt. Hver sag som sendes, bliver besvaret med det samme. Hver sag som ligger ved pågældende fabrik, bliver behandlet til punkt og prikke, så vi hver gang får læsset vores vare til tiden, når de er klar, og som betyder at vi overholder alle vores leveringer. Skulle uheld opstå, evt. stop på godsbanen mm, så har jeg en mail eller et opkald fra kontoret omgående, så jeg altid kan give vores kunder en besked omkring en evt. ændring af leveringstidspunktet. Personligt må jeg må sige at jeg sjældent oplever så gennemført en arbejdsgang, som personalet udfører ved Lauritzen.
Fantastisk søde mennesker at tale og skrive med. Jeg kunne godt sætte nogle navne på, de ved nok hvem jeg mener, men jeg er sikker på at alle arbejder på lige fod.
Poul-Henning W. Nielsen
- Slagelse Flisecenter A/S
Vi får altid en super service hos Lauritzen.
Når der i ny og næ er togulykker, hvilken Lauritzen ikke er herre over, er de gode til at informere om diverse forhindringer. De er samtidig gode til at huske vores ordre, og spørger altid ind til om andre ordrenumre skal med hjem. Vi er godt tilfredse med samarbejdet.
- Speira
Samarbejdet i opstartsfasen er gået utrolig godt. Vi sætter stor pris på at det altid er de samme, der håndtere vores bookinger og de har styr på det. De holder os godt informeret.
Vi sætter endvidere pris på at det, så vidt muligt, er de samme chaufføre, der kommer ud til os igen og igen.
Sammenfattet ser vi at den service vi var vant til fra Lauritzen fra før, stadig er den samme. chaufførerne gør som de bliver bedt om / i overensstemmelse med vores HMS-krav, så vi er yderst tilfredse med opstarten.
John Knudsen
HL Keramik - Purchaser
Lauritzen løser alle vores opgaver vedrørende lastning af fliser i Italien. Deres opstilling er nok det bedste, vi har prøvet i alle de 40 år, vi har importeret fliser fra Italien. Vi har, siden skiftet til Lauritzen, oplevet en super service og levering. Jeg har anbefalet Lauritzen til andre og vil stadig gøre det, hvis nogen søger transportløsninger fra Italien.