Lauritzen får en ny søster!

Copco Gruppen bliver en del af selskaberne i Harbour Group Holding

Se pressemeddelelse her 

Med virkning fra d. 1 juli 2021 styrker Harbour Group Holding sin position på Esbjerg Havn med overtagelse af Copco A/S, Copco Chem A/S og Copco Tank Terminal A/S (Copco Gruppen) fra Flemming Copsø, som led i et generationsskifte.  

De tre selskaber bliver søsterselskaber til Jutlandia Terminal A/S og A/S J. Lauritzen’s Eftf.  og vil understøtte Harbour Groups stærke position i olie- og gassektoren, og samtidig tilføre værdifulde, specialiserede kompetencer inden for både kemikalie håndtering og kemikalie levering.

Copco Gruppen har fra sin base på Esbjerg Havn gennem 30 år leveret services til olie- og gassektoren i hele Nordsøen, og har her opbygget en stærk og anerkendt position inden for sit felt.
Høj kundeservice og høj leveringssikkerhed er byggestenene i en unik forretningsmodel som Flemming Copsø er kendt for, og som fremadrettet vil konsolidere den position Harbour Group allerede har med Jutlandia Terminal som en stærk spiller i offshore branchen.

”Jeg er helt sikker på at dette er den rigtige løsning for Copco Gruppen på den lange bane. Det er to virksomheder som kender hinanden rigtigt godt, og både personalemæssigt, værdimæssigt og kundemæssigt, ser jeg er perfekt match. Det har været meget vigtigt for mig at sikre mit personale og samtidig kunne stole på, at kunderne er i trygge hænder, hvilket jeg ikke er tvivl om at jeg kan, under Kristian og Kasper Svarrers ejerskab”, udtaler Flemming Copsø.

Kristian Svarrer, CEO hos Jutlandia Terminal udtaler, ”Vi er utroligt glade for og stolte over, at Flemming har valgt at sælge sit livsværk til os, da det er en stærk virksomhed i god gænge, der samtidig passer strategisk rigtigt godt til os. Vi styrker og udvider vores position på markedet for kemikaliehåndtering til olie- og gassektoren, hvilket vi er meget glade for. Jeg ser samtidig frem til samarbejdet med de dygtige folk, der er ansat i Copco Gruppen, da vi sammen får nogle helt unikke muligheder og løsninger at tilbyde kunderne”.

Flemming Copsø fortsætter som direktør i en overgangsperiode frem til den 31 december, sammen med Kristian Svarrer, og efterfølgende overgår Flemming Copsø til bestyrelsen i både Copco Gruppen og i Jutlandia Terminal A/S.

 

Ann Hansen
- Alice Butik
Vi har brugt Lauritzen som speditør i ca. 14 år og har været meget glade for dem.
Det er dejligt nemt at booke afhentninger, og er der nogle problemer/forsinkelser så får vi besked herom.

Overskuelige afgange, så det er nemt at se hvornår man kan forvente sine varer hjemme.

Personalet er altid venlige, glade og imødekommende ved henvendelser, så man bliver i godt humør af at snakke med dem.

Vi har prøvet andre speditører, men er altid vendt tilbage.
Brian Pedersen
- HL Keramik
Altid god og fantastiske høj service. I kommer altid med god info omkring leveringstidspunkter. Endvidere oplever vi altid stor fleksibilitet hos jer.
Johan Steffensen
- Steff Byg
I 25 år, hvis ikke mere, har Lauritzen kørt alt vores transport til Italien og har altid håndteret det til UG+.

Da vi er beliggende i samme by, har Lauritzen altid være gode til at komme forbi, hvis vi har manglet noget, hvilket også har medvirket til rigtig gode relationer virksomhederne iblandt.

Skulle det imod forventning ske at gods er forsinket eller glemt fra leverandørs side, er Lauritzen hurtige til at melde ud herom. Er der tilfælde hvor vi mangler gods i en fart, finder de også en løsning herpå. Informationer bliver altid videregivet. Det betyder meget for os.

Endvidere kører Lauritzen hvad vi har til Spanien, Norge og Sverige.

Lauritzen er for os ikke en leverandør men en samarbejdspartner.
Niels Hagelskjær
- Garant Holstebro
Garant Holstebro har nu i ca. 15 år, indkøbt fliser fra Italien og Spanien. I de 15 år har vi stort set kun brugt Lauritzen til at hente vores fliser. For os i Garant Holstebro, handler det om et slutprodukt i aller højeste kvalitet, og det vil også sige levering af vores produkter.
Det samarbejde som jeg nu personligt i de mange år har haft med Lauritzen, kan kun beskrives som fremragende. Jeg afsender ordre hver uge, og alle ordre behandles virkeligt professionelt. Hver sag som sendes, bliver besvaret med det samme. Hver sag som ligger ved pågældende fabrik, bliver behandlet til punkt og prikke, så vi hver gang får læsset vores vare til tiden, når de er klar, og som betyder at vi overholder alle vores leveringer. Skulle uheld opstå, evt. stop på godsbanen mm, så har jeg en mail eller et opkald fra kontoret omgående, så jeg altid kan give vores kunder en besked omkring en evt. ændring af leveringstidspunktet. Personligt må jeg må sige at jeg sjældent oplever så gennemført en arbejdsgang, som personalet udfører ved Lauritzen.
Fantastisk søde mennesker at tale og skrive med. Jeg kunne godt sætte nogle navne på, de ved nok hvem jeg mener, men jeg er sikker på at alle arbejder på lige fod.
Poul-Henning W. Nielsen
- Slagelse Flisecenter A/S
Vi får altid en super service hos Lauritzen.
Når der i ny og næ er togulykker, hvilken Lauritzen ikke er herre over, er de gode til at informere om diverse forhindringer. De er samtidig gode til at huske vores ordre, og spørger altid ind til om andre ordrenumre skal med hjem. Vi er godt tilfredse med samarbejdet.
- Speira
Samarbejdet i opstartsfasen er gået utrolig godt. Vi sætter stor pris på at det altid er de samme, der håndtere vores bookinger og de har styr på det. De holder os godt informeret.
Vi sætter endvidere pris på at det, så vidt muligt, er de samme chaufføre, der kommer ud til os igen og igen.
Sammenfattet ser vi at den service vi var vant til fra Lauritzen fra før, stadig er den samme. chaufførerne gør som de bliver bedt om / i overensstemmelse med vores HMS-krav, så vi er yderst tilfredse med opstarten.
John Knudsen
HL Keramik - Purchaser
Lauritzen løser alle vores opgaver vedrørende lastning af fliser i Italien. Deres opstilling er nok det bedste, vi har prøvet i alle de 40 år, vi har importeret fliser fra Italien. Vi har, siden skiftet til Lauritzen, oplevet en super service og levering. Jeg har anbefalet Lauritzen til andre og vil stadig gøre det, hvis nogen søger transportløsninger fra Italien.