To nye elever i vores Thermoafdeling

I vores Thermoafdeling i Støvring har vi netop budt to nye speditørelever velkommen.

Ebbe Andersen, som startede den 15. august 2019 som speditørelev i importen, er 22 år og bor i Aalborg.
Ebbe blev student fra Brønderslev Gymnasium i 2015, og har siden været på rundrejse i Asien, USA og New Zealand, arbejdet ved anden transportvirksomhed samt været under uddannelse i en periode.

”I 2018 startede jeg på uddannelsen ’Eksport og Teknologi’, men sprang fra i foråret for at søge elevplads som speditør hos Lauritzen. Uddannelsen kunne ikke tilbyde mig helt det jeg søgte; det synes jeg derimod speditøruddannelsen gør”, siger Ebbe.

Ebbe vil hos Lauritzen indgå i importtrafikken, med særligt fokus på import fra Benelux. Derudover assisterer han de øvrige trafikker efter behov.

I eksporten startede Bettine Czokow den 1. september 2019. Bettine er ligeledes 22 år og bor i Aalborg.
Bettine har tidligere arbejdet i forskellige serviceerhverv, senest tilknyttet et autistcenter, hvor hendes hverdag har bestået af mange koordineringsopgaver, hvilke hun kan drage fordel af i stillingen som speditørelev.

”Igennem tidligere beskæftigelser har jeg fundet ud af, at jeg er meget praktisk anlagt, og mærker en stor lyst til at arbejde, udvikle og uddanne mig indenfor et område, hvor jeg er i felten, som i speditørbranchen”, siger Bettine.

Bettine vil primært beskæftige sig med eksport ud af Danmark og over tid til samtlige destinationer. Ligesom Ebbe, vil Bettine assistere de øvrige disponenter efter behov.

Vi glæder os over at have fået både Ebbe og Bettine med i vores dygtige køle/frys team i Støvring, og ser frem til at følge deres udvikling igennem uddannelsen!

Hjertelig velkommen til.

Ann Hansen
- Alice Butik
Vi har brugt Lauritzen som speditør i ca. 14 år og har været meget glade for dem.
Det er dejligt nemt at booke afhentninger, og er der nogle problemer/forsinkelser så får vi besked herom.

Overskuelige afgange, så det er nemt at se hvornår man kan forvente sine varer hjemme.

Personalet er altid venlige, glade og imødekommende ved henvendelser, så man bliver i godt humør af at snakke med dem.

Vi har prøvet andre speditører, men er altid vendt tilbage.
Brian Pedersen
- HL Keramik
Altid god og fantastiske høj service. I kommer altid med god info omkring leveringstidspunkter. Endvidere oplever vi altid stor fleksibilitet hos jer.
Johan Steffensen
- Steff Byg
I 25 år, hvis ikke mere, har Lauritzen kørt alt vores transport til Italien og har altid håndteret det til UG+.

Da vi er beliggende i samme by, har Lauritzen altid være gode til at komme forbi, hvis vi har manglet noget, hvilket også har medvirket til rigtig gode relationer virksomhederne iblandt.

Skulle det imod forventning ske at gods er forsinket eller glemt fra leverandørs side, er Lauritzen hurtige til at melde ud herom. Er der tilfælde hvor vi mangler gods i en fart, finder de også en løsning herpå. Informationer bliver altid videregivet. Det betyder meget for os.

Endvidere kører Lauritzen hvad vi har til Spanien, Norge og Sverige.

Lauritzen er for os ikke en leverandør men en samarbejdspartner.
Niels Hagelskjær
- Garant Holstebro
Garant Holstebro har nu i ca. 15 år, indkøbt fliser fra Italien og Spanien. I de 15 år har vi stort set kun brugt Lauritzen til at hente vores fliser. For os i Garant Holstebro, handler det om et slutprodukt i aller højeste kvalitet, og det vil også sige levering af vores produkter.
Det samarbejde som jeg nu personligt i de mange år har haft med Lauritzen, kan kun beskrives som fremragende. Jeg afsender ordre hver uge, og alle ordre behandles virkeligt professionelt. Hver sag som sendes, bliver besvaret med det samme. Hver sag som ligger ved pågældende fabrik, bliver behandlet til punkt og prikke, så vi hver gang får læsset vores vare til tiden, når de er klar, og som betyder at vi overholder alle vores leveringer. Skulle uheld opstå, evt. stop på godsbanen mm, så har jeg en mail eller et opkald fra kontoret omgående, så jeg altid kan give vores kunder en besked omkring en evt. ændring af leveringstidspunktet. Personligt må jeg må sige at jeg sjældent oplever så gennemført en arbejdsgang, som personalet udfører ved Lauritzen.
Fantastisk søde mennesker at tale og skrive med. Jeg kunne godt sætte nogle navne på, de ved nok hvem jeg mener, men jeg er sikker på at alle arbejder på lige fod.
Poul-Henning W. Nielsen
- Slagelse Flisecenter A/S
Vi får altid en super service hos Lauritzen.
Når der i ny og næ er togulykker, hvilken Lauritzen ikke er herre over, er de gode til at informere om diverse forhindringer. De er samtidig gode til at huske vores ordre, og spørger altid ind til om andre ordrenumre skal med hjem. Vi er godt tilfredse med samarbejdet.
- Speira
Samarbejdet i opstartsfasen er gået utrolig godt. Vi sætter stor pris på at det altid er de samme, der håndtere vores bookinger og de har styr på det. De holder os godt informeret.
Vi sætter endvidere pris på at det, så vidt muligt, er de samme chaufføre, der kommer ud til os igen og igen.
Sammenfattet ser vi at den service vi var vant til fra Lauritzen fra før, stadig er den samme. chaufførerne gør som de bliver bedt om / i overensstemmelse med vores HMS-krav, så vi er yderst tilfredse med opstarten.
John Knudsen
HL Keramik - Purchaser
Lauritzen løser alle vores opgaver vedrørende lastning af fliser i Italien. Deres opstilling er nok det bedste, vi har prøvet i alle de 40 år, vi har importeret fliser fra Italien. Vi har, siden skiftet til Lauritzen, oplevet en super service og levering. Jeg har anbefalet Lauritzen til andre og vil stadig gøre det, hvis nogen søger transportløsninger fra Italien.