Ny Operations Manager overtager ansvar for norsk tørgods

Netop nu er J. Lauritzen’s Eftf. i færd med at omstrukturere opgavefordelingen mellem vores to afdelinger i Esbjerg og Støvring. Dette gør vi for at komme tættere på driften samt skærpe fokus, så vi har mulighed for at tilbyde en endnu bedre service til vores kunder.

Læs mere om omstruktureringen her

I forbindelse med dette tiltag, hvor det komplette ansvar for vores norske tørgods er flyttet til Esbjerg, har vi set et behov for en ny kompetence til vores afdeling i Esbjerg. Derfor har vi pr. 1. april 2019 ansat Niels Bolding Hygom Andersen , til at varetage dette ansvarsområde samt fungere som leder for booking- og speditionsgruppen, som består af nu i alt seks mand inkl. Niels.

Niels er 36 år og bor i Esbjerg med sin kone og tre børn. Niels har 12 års erfaring indenfor transportbranchen, og kommer senest fra en lignende stilling hos anden virksomhed i Esbjerg; han har dermed netop den erfaring samt det branchekendskab, vi hos J. Lauritzen’s Eftf. har brug for.

”Niels får det operationelle ansvar for trafikken fra Norge til Italien med intermodale løsninger. I den rolle er vi sikre på, han er i stand til at udvikle trafikken til fordel for vores kunder, og derudover kan Niels bidrage til vores allerede gode arbejdsmiljø”, siger Jan Brøgger, General Manager hos J. Lauritzen’s Eftf. i Esbjerg.

”Jeg blev mødt af en seriøs og reel tilgang”

”I forhold til min ansættelse havde vi nogle gode og konstruktive møder, hvor jeg blev mødt af en seriøs og reel tilgang. Denne proces gjorde mig tryg og overbevist om, at det er det helt rigtige valg for mig, at prøve kræfter med en stilling som Operations Manager her hos Lauritzen”, siger Niels Bolding Hygom Andersen.

”De første dage i virksomheden under introforløbet var intense og med masser at tage ind, men en rigtig positiv oplevelse, hvor jeg er blevet taget godt imod af mine nye kollegaer.

Jeg ser frem til at være her hos Lauritzen i en ny rolle og ikke mindst at arbejde sammen med de gode folk her i kompagniet”, slutter Niels.

Vi byder Niels hjertelig velkommen til!

Ann Hansen
- Alice Butik
Vi har brugt Lauritzen som speditør i ca. 14 år og har været meget glade for dem.
Det er dejligt nemt at booke afhentninger, og er der nogle problemer/forsinkelser så får vi besked herom.

Overskuelige afgange, så det er nemt at se hvornår man kan forvente sine varer hjemme.

Personalet er altid venlige, glade og imødekommende ved henvendelser, så man bliver i godt humør af at snakke med dem.

Vi har prøvet andre speditører, men er altid vendt tilbage.
Brian Pedersen
- HL Keramik
Altid god og fantastiske høj service. I kommer altid med god info omkring leveringstidspunkter. Endvidere oplever vi altid stor fleksibilitet hos jer.
Johan Steffensen
- Steff Byg
I 25 år, hvis ikke mere, har Lauritzen kørt alt vores transport til Italien og har altid håndteret det til UG+.

Da vi er beliggende i samme by, har Lauritzen altid være gode til at komme forbi, hvis vi har manglet noget, hvilket også har medvirket til rigtig gode relationer virksomhederne iblandt.

Skulle det imod forventning ske at gods er forsinket eller glemt fra leverandørs side, er Lauritzen hurtige til at melde ud herom. Er der tilfælde hvor vi mangler gods i en fart, finder de også en løsning herpå. Informationer bliver altid videregivet. Det betyder meget for os.

Endvidere kører Lauritzen hvad vi har til Spanien, Norge og Sverige.

Lauritzen er for os ikke en leverandør men en samarbejdspartner.
Niels Hagelskjær
- Garant Holstebro
Garant Holstebro har nu i ca. 15 år, indkøbt fliser fra Italien og Spanien. I de 15 år har vi stort set kun brugt Lauritzen til at hente vores fliser. For os i Garant Holstebro, handler det om et slutprodukt i aller højeste kvalitet, og det vil også sige levering af vores produkter.
Det samarbejde som jeg nu personligt i de mange år har haft med Lauritzen, kan kun beskrives som fremragende. Jeg afsender ordre hver uge, og alle ordre behandles virkeligt professionelt. Hver sag som sendes, bliver besvaret med det samme. Hver sag som ligger ved pågældende fabrik, bliver behandlet til punkt og prikke, så vi hver gang får læsset vores vare til tiden, når de er klar, og som betyder at vi overholder alle vores leveringer. Skulle uheld opstå, evt. stop på godsbanen mm, så har jeg en mail eller et opkald fra kontoret omgående, så jeg altid kan give vores kunder en besked omkring en evt. ændring af leveringstidspunktet. Personligt må jeg må sige at jeg sjældent oplever så gennemført en arbejdsgang, som personalet udfører ved Lauritzen.
Fantastisk søde mennesker at tale og skrive med. Jeg kunne godt sætte nogle navne på, de ved nok hvem jeg mener, men jeg er sikker på at alle arbejder på lige fod.
Poul-Henning W. Nielsen
- Slagelse Flisecenter A/S
Vi får altid en super service hos Lauritzen.
Når der i ny og næ er togulykker, hvilken Lauritzen ikke er herre over, er de gode til at informere om diverse forhindringer. De er samtidig gode til at huske vores ordre, og spørger altid ind til om andre ordrenumre skal med hjem. Vi er godt tilfredse med samarbejdet.
- Speira
Samarbejdet i opstartsfasen er gået utrolig godt. Vi sætter stor pris på at det altid er de samme, der håndtere vores bookinger og de har styr på det. De holder os godt informeret.
Vi sætter endvidere pris på at det, så vidt muligt, er de samme chaufføre, der kommer ud til os igen og igen.
Sammenfattet ser vi at den service vi var vant til fra Lauritzen fra før, stadig er den samme. chaufførerne gør som de bliver bedt om / i overensstemmelse med vores HMS-krav, så vi er yderst tilfredse med opstarten.
John Knudsen
HL Keramik - Purchaser
Lauritzen løser alle vores opgaver vedrørende lastning af fliser i Italien. Deres opstilling er nok det bedste, vi har prøvet i alle de 40 år, vi har importeret fliser fra Italien. Vi har, siden skiftet til Lauritzen, oplevet en super service og levering. Jeg har anbefalet Lauritzen til andre og vil stadig gøre det, hvis nogen søger transportløsninger fra Italien.