Hilsen fra CEO, Kristian Svarrer

Hilsen fra CEO, Kristian Svarrer - Året der gik 2017

Først og fremmest tak for 2017 til nye og gamle kunder, samarbejdspartnere og ansatte i J. Lauritzen.

Det har været et travlt år for direktør Henrik S Nielsen og han har haft nok at se til i 2017 med salg, ledelse og ikke mindst rekruttering. Fundamentet han har opbygget er utrolig solidt, og det giver forhåbninger om et godt 2018 for J .Lauritzen.

Kontoret i Esbjerg viser rigtig flot fremgang og har leveret flotte resultater, med ny afdelingsleder Jan Brøgger i spidsen.  På trods af udfordringer med vore bane/ tog leverandør har vi mange tilfredse kunder, hvilket helt klart kan tilskrives det serviceniveau som alle på kontoret i Esbjerg lægger for dagen.

Det gør det også lettere for vores 2 nye sælgere Thomas Hedelund og Lasse Billing, og de er derfor meget fokuserede på, om vores kunder har yderligere behov, som vi kan hjælpe dem med at afdække.

Det har også været et udfordrende år for J Lauritzen, hvilket vores resultat også kommer til at vise.

Den primære årsag er opbygning af et nyt kontor i Støvring efter at vi desværre mistede 5 ansatte på en gang. Dette er lykkedes til fulde og vi har nu fået et utroligt stærkt hold med Anders Hald Jensen i spidsen for vores køle/frys afdeling. 
Anders og hans hold har knoklet for at bygge det tabte op og med de løsninger og den service de leverer til kunderne, er de nu helt ovenpå igen – utroligt imponerende og gået godt af alle der har været involveret.

Vores kontor i Verona er inde i en god udvikling og har vokset på lagerløsninger i 2017. De kan tilbyde rigtigt gode lager- og distributionsløsninger i Italien og vi ser positivt på Italien, selvom det er en økonomi der er presset.

Vi har også åbnet kontor i Aarhus i 2017. Dette for at udnytte de muligheder vi ser på det skandinaviske marked, og starten har givet mod på mere. Vi håber derfor at vi kan tilføre flere ressourcer i 2018 til denne afdeling.

Det er ikke rosenrødt det hele, men vi arbejder fokuseret på at levere endnu bedre service til kunderne og til stadighed være en god arbejdsplads for vores medarbejdere.

Vækst er ikke et mål i sig selv for os, men vi kommer til at vokse støt og roligt over de næste år, så vi kan tilbyde en bredere palette af ydelser til glæde for vores kunder.

 

FREMTIDEN TILHØRER DE GLADE!

Godt nytår

Kristian Svarrer 

Ann Hansen
- Alice Butik
Vi har brugt Lauritzen som speditør i ca. 14 år og har været meget glade for dem.
Det er dejligt nemt at booke afhentninger, og er der nogle problemer/forsinkelser så får vi besked herom.

Overskuelige afgange, så det er nemt at se hvornår man kan forvente sine varer hjemme.

Personalet er altid venlige, glade og imødekommende ved henvendelser, så man bliver i godt humør af at snakke med dem.

Vi har prøvet andre speditører, men er altid vendt tilbage.
Brian Pedersen
- HL Keramik
Altid god og fantastiske høj service. I kommer altid med god info omkring leveringstidspunkter. Endvidere oplever vi altid stor fleksibilitet hos jer.
Johan Steffensen
- Steff Byg
I 25 år, hvis ikke mere, har Lauritzen kørt alt vores transport til Italien og har altid håndteret det til UG+.

Da vi er beliggende i samme by, har Lauritzen altid være gode til at komme forbi, hvis vi har manglet noget, hvilket også har medvirket til rigtig gode relationer virksomhederne iblandt.

Skulle det imod forventning ske at gods er forsinket eller glemt fra leverandørs side, er Lauritzen hurtige til at melde ud herom. Er der tilfælde hvor vi mangler gods i en fart, finder de også en løsning herpå. Informationer bliver altid videregivet. Det betyder meget for os.

Endvidere kører Lauritzen hvad vi har til Spanien, Norge og Sverige.

Lauritzen er for os ikke en leverandør men en samarbejdspartner.
Niels Hagelskjær
- Garant Holstebro
Garant Holstebro har nu i ca. 15 år, indkøbt fliser fra Italien og Spanien. I de 15 år har vi stort set kun brugt Lauritzen til at hente vores fliser. For os i Garant Holstebro, handler det om et slutprodukt i aller højeste kvalitet, og det vil også sige levering af vores produkter.
Det samarbejde som jeg nu personligt i de mange år har haft med Lauritzen, kan kun beskrives som fremragende. Jeg afsender ordre hver uge, og alle ordre behandles virkeligt professionelt. Hver sag som sendes, bliver besvaret med det samme. Hver sag som ligger ved pågældende fabrik, bliver behandlet til punkt og prikke, så vi hver gang får læsset vores vare til tiden, når de er klar, og som betyder at vi overholder alle vores leveringer. Skulle uheld opstå, evt. stop på godsbanen mm, så har jeg en mail eller et opkald fra kontoret omgående, så jeg altid kan give vores kunder en besked omkring en evt. ændring af leveringstidspunktet. Personligt må jeg må sige at jeg sjældent oplever så gennemført en arbejdsgang, som personalet udfører ved Lauritzen.
Fantastisk søde mennesker at tale og skrive med. Jeg kunne godt sætte nogle navne på, de ved nok hvem jeg mener, men jeg er sikker på at alle arbejder på lige fod.
Poul-Henning W. Nielsen
- Slagelse Flisecenter A/S
Vi får altid en super service hos Lauritzen.
Når der i ny og næ er togulykker, hvilken Lauritzen ikke er herre over, er de gode til at informere om diverse forhindringer. De er samtidig gode til at huske vores ordre, og spørger altid ind til om andre ordrenumre skal med hjem. Vi er godt tilfredse med samarbejdet.
- Speira
Samarbejdet i opstartsfasen er gået utrolig godt. Vi sætter stor pris på at det altid er de samme, der håndtere vores bookinger og de har styr på det. De holder os godt informeret.
Vi sætter endvidere pris på at det, så vidt muligt, er de samme chaufføre, der kommer ud til os igen og igen.
Sammenfattet ser vi at den service vi var vant til fra Lauritzen fra før, stadig er den samme. chaufførerne gør som de bliver bedt om / i overensstemmelse med vores HMS-krav, så vi er yderst tilfredse med opstarten.
John Knudsen
HL Keramik - Purchaser
Lauritzen løser alle vores opgaver vedrørende lastning af fliser i Italien. Deres opstilling er nok det bedste, vi har prøvet i alle de 40 år, vi har importeret fliser fra Italien. Vi har, siden skiftet til Lauritzen, oplevet en super service og levering. Jeg har anbefalet Lauritzen til andre og vil stadig gøre det, hvis nogen søger transportløsninger fra Italien.