Vi skyder 2019 i gang med en ny speditørelev

2019 blev skudt godt i gang, da vi allerede den 3. januar bød en ny speditørelev velkommen på holdet. Lauritzen har i forvejen to dygtige speditørelever i Esbjerg, som netop er rykket til nye afdelinger i virksomheden, for at optimere uddannelsesforløbet. Omrokeringen af eleverne skabte et hul i vores Export, Italien afdeling, som nu udfyldes af 21 årige Jonas Nygaard fra Esbjerg.

Jonas valgte efter gennemførelsen af gymnasial uddannelse i 2017 på Rybners Gymnasium i Esbjerg at tage et sabbatår, hvor han blandt andet var ude på en 8 måneders lang rejse i Australien, New Zealand og Vietnam.

Jonas fortæller, ”efter at være hjemvendt fra min rejse, var jeg i tvivl om hvorvidt jeg skulle rejse videre eller i gang med uddannelse. Jeg fandt et opslag om stillingen som Speditørelev hos Lauritzen, og var nødt til at sende en ansøgning afsted. Heldigvis blev jeg ansat”.

”Som det ser ud nu, er jeg utrolig glad for mit valg. Mit indtryk af virksomheden er rigtig godt. Det virker til at kommunikationen er god og sammenholdet godt. Samtidig har mine nye kollegaer været utrolig søde overfor mig og taget rigtig godt imod mig. Under mit introforløb er jeg kommet rundt i hele virksomheden og har mødt en masse mennesker. Jeg tror det bliver rart i længden, at man fra starten er introduceret til medarbejdere og ledelse”, fortsætter Jonas.

Som nyansat hos J. Lauritzen’s Eftf. og Jutlandia Terminal består de første dage af et introforløb, hvor man bliver introduceret for alle serviceområder af den respektive leder samt virksomhedernes historie af vores CEO, Kristian Svarrer. Dette tror vi på skaber et godt fundament- og en god, generel forståelse for den nyansatte og giver allerede fra start mulighed for en tæt kommunikation kollegaer i blandt.

EN SPEDITØRELEV MED AMBITIONER

”Jeg glæder mig til at lære en masse og til at blive udfordret. Det er fedt, når jeg kan sidde selv med opgaver uden at skulle spørge hele tiden, og det begynder jeg allerede nu at kunne, så det bliver godt, når jeg er kommet ind i det hele og vil modtage opgaver med ansvar”.

”Min fremtidsdrøm er at have noget at skulle have sagt. Jeg er betaget af speditørverden, og håber helt sikkert at have en fremtid som leder indenfor dette”, afslutter Jonas.

Vi glæder os over at have fået Jonas med på holdet og ser frem til at følge hans udvikling.

Hjertelig velkommen til!

Ann Hansen
- Alice Butik
Vi har brugt Lauritzen som speditør i ca. 14 år og har været meget glade for dem.
Det er dejligt nemt at booke afhentninger, og er der nogle problemer/forsinkelser så får vi besked herom.

Overskuelige afgange, så det er nemt at se hvornår man kan forvente sine varer hjemme.

Personalet er altid venlige, glade og imødekommende ved henvendelser, så man bliver i godt humør af at snakke med dem.

Vi har prøvet andre speditører, men er altid vendt tilbage.
Brian Pedersen
- HL Keramik
Altid god og fantastiske høj service. I kommer altid med god info omkring leveringstidspunkter. Endvidere oplever vi altid stor fleksibilitet hos jer.
Johan Steffensen
- Steff Byg
I 25 år, hvis ikke mere, har Lauritzen kørt alt vores transport til Italien og har altid håndteret det til UG+.

Da vi er beliggende i samme by, har Lauritzen altid være gode til at komme forbi, hvis vi har manglet noget, hvilket også har medvirket til rigtig gode relationer virksomhederne iblandt.

Skulle det imod forventning ske at gods er forsinket eller glemt fra leverandørs side, er Lauritzen hurtige til at melde ud herom. Er der tilfælde hvor vi mangler gods i en fart, finder de også en løsning herpå. Informationer bliver altid videregivet. Det betyder meget for os.

Endvidere kører Lauritzen hvad vi har til Spanien, Norge og Sverige.

Lauritzen er for os ikke en leverandør men en samarbejdspartner.
Niels Hagelskjær
- Garant Holstebro
Garant Holstebro har nu i ca. 15 år, indkøbt fliser fra Italien og Spanien. I de 15 år har vi stort set kun brugt Lauritzen til at hente vores fliser. For os i Garant Holstebro, handler det om et slutprodukt i aller højeste kvalitet, og det vil også sige levering af vores produkter.
Det samarbejde som jeg nu personligt i de mange år har haft med Lauritzen, kan kun beskrives som fremragende. Jeg afsender ordre hver uge, og alle ordre behandles virkeligt professionelt. Hver sag som sendes, bliver besvaret med det samme. Hver sag som ligger ved pågældende fabrik, bliver behandlet til punkt og prikke, så vi hver gang får læsset vores vare til tiden, når de er klar, og som betyder at vi overholder alle vores leveringer. Skulle uheld opstå, evt. stop på godsbanen mm, så har jeg en mail eller et opkald fra kontoret omgående, så jeg altid kan give vores kunder en besked omkring en evt. ændring af leveringstidspunktet. Personligt må jeg må sige at jeg sjældent oplever så gennemført en arbejdsgang, som personalet udfører ved Lauritzen.
Fantastisk søde mennesker at tale og skrive med. Jeg kunne godt sætte nogle navne på, de ved nok hvem jeg mener, men jeg er sikker på at alle arbejder på lige fod.
Poul-Henning W. Nielsen
- Slagelse Flisecenter A/S
Vi får altid en super service hos Lauritzen.
Når der i ny og næ er togulykker, hvilken Lauritzen ikke er herre over, er de gode til at informere om diverse forhindringer. De er samtidig gode til at huske vores ordre, og spørger altid ind til om andre ordrenumre skal med hjem. Vi er godt tilfredse med samarbejdet.
- Hydro
Samarbejdet i opstartsfasen er gået utrolig godt. Vi sætter stor pris på at det altid er de samme, der håndtere vores bookinger og de har styr på det. De holder os godt informeret.
Vi sætter endvidere pris på at det, så vidt muligt, er de samme chaufføre, der kommer ud til os igen og igen.
Sammenfattet ser vi at den service vi var vant til fra Lauritzen fra før, stadig er den samme. chaufførerne gør som de bliver bedt om / i overensstemmelse med vores HMS-krav, så vi er yderst tilfredse med opstarten.
John Knudsen
HL Keramik - Purchaser
Lauritzen løser alle vores opgaver vedrørende lastning af fliser i Italien. Deres opstilling er nok det bedste, vi har prøvet i alle de 40 år, vi har importeret fliser fra Italien. Vi har, siden skiftet til Lauritzen, oplevet en super service og levering. Jeg har anbefalet Lauritzen til andre og vil stadig gøre det, hvis nogen søger transportløsninger fra Italien.