Nyheder

20. februar 2024
Kom med ind vores eksportafdeling
Det hele startede med sol. Det forestiller vi os i hvert fald. Sol og en spirende idé for hvad Lauritzen kunne udrette med eksport til de fjerne lande..

Læs mere

8. februar 2024
Juhu! I dag skal vi lære Kathrine at kende
De fleste af vores kunder kender Kathrine temmelig godt; det er nemlig ofte hende, man får fornøjelsen af at blive mødt af i telefonen, når man ringer til Lauritzen. Med hvordan har hun det egentlig hos Lauritzen? Se med her

Læs mere

1. februar 2024
Vi søgte og vi fandt.. Vores splinter nye IT supporter elev!
Søg og du skal finde.. siger de.. så det gjorde vi.. og som det har det med at gøre, resulterede det også denne gang i noget godt. Helt i Odense fandt vi det vi søgte, men historien, ja den fortsætter altså i Esbjerg.

Læs mere

18. januar 2024
Året der gik 2023
Så ramte virkeligheden os med et brag, og vi gik fra den ene yderlighed i 2022 til den anden i 2023. Fragtmarkedet i vores segment gik helt i stå i april måned og har ikke rettet sig siden, og vi ser ind i et 2024 på niveau med 2023, hvilket helt overo..

Læs mere

28. november 2023
Storformatsfliser fra Italien
Som noget nyt laster vi vores flisetransporter med en ny metode for at optimere transporten og samtidig sænke fragtprisen pr. crate.

Læs mere

26. september 2023
Niels Nielsen er vores nye elev
Den 1. september bød vi endnu en elev velkommen hos Lauritzen. Niels Nielsen er hans navn... ”Jeg har fået et meget positivt indtryk af Lauritzen. Mine nye kollegaer har taget super godt imod mig, og er gode til at inddrage mig i, hvad der egentlig fore..

Læs mere

8. maj 2023
J. Lauritzen´s Eftf. leverer et stærkt resultat i 2022
J. Lauritzen har i 2022 leveret et særdeles tilfredsstillende resultat, som er over budget på både omsætning og resultat. Resultatet er skabt via et stærkt fokus på digitalisering, forretningsprocessor og ikke mindst dygtige og dedikerede medarbejdere...

Læs mere

2. marts 2023
Meget meget længe... altså sådan rigtig længe i virksomheden
Har du en Lars i din virksomhed? Det har vi heldigvis, og hvis du gerne vil lære ham lidt at kende, får du muligheden for det her.

Læs mere

8. februar 2023
Året der gik 2022
Vi kan se tilbage på et 2022, som var meget anderledes end vi kunne forudse ved årets begyndelse, grundet krigen i Ukraine, og de følgevirkninger, som kom deraf Året første måneder var som forventet, men fra d. 24 februar og frem til juli måned, var...

Læs mere

23. januar 2023
Udlært speditør og spændt på fremtiden hos Lauritzen
Den 31. december 2022 blev Nethe Rasmussen udlært som speditør hos Lauritzen. Hun fortsætter nu som fastansat i Lauritzens bookingafdeling.

Læs mere

Ann Hansen
- Alice Butik
Vi har brugt Lauritzen som speditør i ca. 14 år og har været meget glade for dem.
Det er dejligt nemt at booke afhentninger, og er der nogle problemer/forsinkelser så får vi besked herom.

Overskuelige afgange, så det er nemt at se hvornår man kan forvente sine varer hjemme.

Personalet er altid venlige, glade og imødekommende ved henvendelser, så man bliver i godt humør af at snakke med dem.

Vi har prøvet andre speditører, men er altid vendt tilbage.
Brian Pedersen
- HL Keramik
Altid god og fantastiske høj service. I kommer altid med god info omkring leveringstidspunkter. Endvidere oplever vi altid stor fleksibilitet hos jer.
Johan Steffensen
- Steff Byg
I 25 år, hvis ikke mere, har Lauritzen kørt alt vores transport til Italien og har altid håndteret det til UG+.

Da vi er beliggende i samme by, har Lauritzen altid være gode til at komme forbi, hvis vi har manglet noget, hvilket også har medvirket til rigtig gode relationer virksomhederne iblandt.

Skulle det imod forventning ske at gods er forsinket eller glemt fra leverandørs side, er Lauritzen hurtige til at melde ud herom. Er der tilfælde hvor vi mangler gods i en fart, finder de også en løsning herpå. Informationer bliver altid videregivet. Det betyder meget for os.

Endvidere kører Lauritzen hvad vi har til Spanien, Norge og Sverige.

Lauritzen er for os ikke en leverandør men en samarbejdspartner.
Niels Hagelskjær
- Garant Holstebro
Garant Holstebro har nu i ca. 15 år, indkøbt fliser fra Italien og Spanien. I de 15 år har vi stort set kun brugt Lauritzen til at hente vores fliser. For os i Garant Holstebro, handler det om et slutprodukt i aller højeste kvalitet, og det vil også sige levering af vores produkter.
Det samarbejde som jeg nu personligt i de mange år har haft med Lauritzen, kan kun beskrives som fremragende. Jeg afsender ordre hver uge, og alle ordre behandles virkeligt professionelt. Hver sag som sendes, bliver besvaret med det samme. Hver sag som ligger ved pågældende fabrik, bliver behandlet til punkt og prikke, så vi hver gang får læsset vores vare til tiden, når de er klar, og som betyder at vi overholder alle vores leveringer. Skulle uheld opstå, evt. stop på godsbanen mm, så har jeg en mail eller et opkald fra kontoret omgående, så jeg altid kan give vores kunder en besked omkring en evt. ændring af leveringstidspunktet. Personligt må jeg må sige at jeg sjældent oplever så gennemført en arbejdsgang, som personalet udfører ved Lauritzen.
Fantastisk søde mennesker at tale og skrive med. Jeg kunne godt sætte nogle navne på, de ved nok hvem jeg mener, men jeg er sikker på at alle arbejder på lige fod.
Poul-Henning W. Nielsen
- Slagelse Flisecenter A/S
Vi får altid en super service hos Lauritzen.
Når der i ny og næ er togulykker, hvilken Lauritzen ikke er herre over, er de gode til at informere om diverse forhindringer. De er samtidig gode til at huske vores ordre, og spørger altid ind til om andre ordrenumre skal med hjem. Vi er godt tilfredse med samarbejdet.
- Speira
Samarbejdet i opstartsfasen er gået utrolig godt. Vi sætter stor pris på at det altid er de samme, der håndtere vores bookinger og de har styr på det. De holder os godt informeret.
Vi sætter endvidere pris på at det, så vidt muligt, er de samme chaufføre, der kommer ud til os igen og igen.
Sammenfattet ser vi at den service vi var vant til fra Lauritzen fra før, stadig er den samme. chaufførerne gør som de bliver bedt om / i overensstemmelse med vores HMS-krav, så vi er yderst tilfredse med opstarten.
John Knudsen
HL Keramik - Purchaser
Lauritzen løser alle vores opgaver vedrørende lastning af fliser i Italien. Deres opstilling er nok det bedste, vi har prøvet i alle de 40 år, vi har importeret fliser fra Italien. Vi har, siden skiftet til Lauritzen, oplevet en super service og levering. Jeg har anbefalet Lauritzen til andre og vil stadig gøre det, hvis nogen søger transportløsninger fra Italien.