Banetransport til og fra Italien

J. Lauritzen’s Eftf. er eksperter i banetransport til og fra Italien. Vi tilbyder grønne transportløsninger og mange ugentlige afgange!

Mange ugentlige afgange

Vi tilbyder banetransport til og fra hele Italien af stykgods, part- og full loads.

Italien er vores endnu største marked, og vi er derfor også meget stolte af at kunne tilbyde så solide løsninger af banetransport netop til og fra Italien. Vi har mere end 30 års erfaring på det Italienske marked, hvilket giver os det største know how, de stærkeste kompetencer og de bedste løsninger.

Det får du med vores banetransport til og fra Italien:

 • 6 ugentlige afgange via banetransport
 • Kompetent og hjælpsomt personale
 • God service
 • Transporter til tiden
 • Mulighed for både banetransport og vejtransport
 • En grøn transportløsning
 • Farligt gods transporter
 • Italiensk samt italiensktalende personale
 • Lokale vognmænd
 • GPS på alle vores trailere
 • Vi er specialister på især fliser, vin og hundemad

Vi fungerer som transport- og logistikarkitekt og tilbyder hermed specialsyede løsninger, til alle typer opgaver og kunder.

Miljøvenlig fragt til og fra Italien

Vi er stolte over at tilbyde miljøvenlig banetransport som en del af vores omfattende transportløsninger. Når det kommer til forsendelser til og fra Italien, er vores bæredygtige banetransport en sikker og pålidelig måde at opfylde dine logistik behov. Vores banetransport til Italien er designet med fokus på at reducere miljøpåvirkningen. Ved at flytte godstransport fra vej til skinner er vi med til at mindske CO2-udledningen og fremme en grønnere fremtid. Vi tilbyder regelmæssige afgange og effektive transportløsninger, der ikke kun leverer dine varer til tiden, men også opfylder bæredygtighedsstandarder. Når du vælger os til miljøvenlig banetransport til og fra Italien, er du med til at støtte en mere bæredygtig fremtid og samtidig drage fordel af pålidelige og effektive logistikløsninger. 

Hurtig fragt fra Danmark til Italien med Lauritzen

Når tiden er afgørende, og du søger en pålidelig fragtløsning fra Danmark til Italien, er Lauritzen klar til at hjælpe. Med vores omfattende viden om det italienske marked og mange års erfaring sikrer vi en smidig og hurtig levering. Vores dybt forankrede netværk i Italien og specialiserede banetransportløsninger giver os muligheden for at optimere fragttiden, så dine varer leveres hurtigt. Med GPS på alle vores trailere har du altid mulighed for at følge med i, hvor din fragt befinder sig. Vælg Lauritzen, når du skal have hurtig og sikker fragt fra Danmark til Italien.

Er banetransport den optimale transportløsning for dig?

Få hjælp til at sammensætte den optimale transportløsning for dig. Ring til os på +45 75 12 31 33 og få en uforpligtigende snak om dine muligheder.
Du kan også sende os en mail på mail@lauri.dk.

 

Zonekort over Italien

Få et komplet overblik over fragt til og fra Italien med vores zonekort. 

Download vores zonekort over Italien her

 

Ann Hansen
- Alice Butik
Vi har brugt Lauritzen som speditør i ca. 14 år og har været meget glade for dem.
Det er dejligt nemt at booke afhentninger, og er der nogle problemer/forsinkelser så får vi besked herom.

Overskuelige afgange, så det er nemt at se hvornår man kan forvente sine varer hjemme.

Personalet er altid venlige, glade og imødekommende ved henvendelser, så man bliver i godt humør af at snakke med dem.

Vi har prøvet andre speditører, men er altid vendt tilbage.
Brian Pedersen
- HL Keramik
Altid god og fantastiske høj service. I kommer altid med god info omkring leveringstidspunkter. Endvidere oplever vi altid stor fleksibilitet hos jer.
Johan Steffensen
- Steff Byg
I 25 år, hvis ikke mere, har Lauritzen kørt alt vores transport til Italien og har altid håndteret det til UG+.

Da vi er beliggende i samme by, har Lauritzen altid være gode til at komme forbi, hvis vi har manglet noget, hvilket også har medvirket til rigtig gode relationer virksomhederne iblandt.

Skulle det imod forventning ske at gods er forsinket eller glemt fra leverandørs side, er Lauritzen hurtige til at melde ud herom. Er der tilfælde hvor vi mangler gods i en fart, finder de også en løsning herpå. Informationer bliver altid videregivet. Det betyder meget for os.

Endvidere kører Lauritzen hvad vi har til Spanien, Norge og Sverige.

Lauritzen er for os ikke en leverandør men en samarbejdspartner.
Niels Hagelskjær
- Garant Holstebro
Garant Holstebro har nu i ca. 15 år, indkøbt fliser fra Italien og Spanien. I de 15 år har vi stort set kun brugt Lauritzen til at hente vores fliser. For os i Garant Holstebro, handler det om et slutprodukt i aller højeste kvalitet, og det vil også sige levering af vores produkter.
Det samarbejde som jeg nu personligt i de mange år har haft med Lauritzen, kan kun beskrives som fremragende. Jeg afsender ordre hver uge, og alle ordre behandles virkeligt professionelt. Hver sag som sendes, bliver besvaret med det samme. Hver sag som ligger ved pågældende fabrik, bliver behandlet til punkt og prikke, så vi hver gang får læsset vores vare til tiden, når de er klar, og som betyder at vi overholder alle vores leveringer. Skulle uheld opstå, evt. stop på godsbanen mm, så har jeg en mail eller et opkald fra kontoret omgående, så jeg altid kan give vores kunder en besked omkring en evt. ændring af leveringstidspunktet. Personligt må jeg må sige at jeg sjældent oplever så gennemført en arbejdsgang, som personalet udfører ved Lauritzen.
Fantastisk søde mennesker at tale og skrive med. Jeg kunne godt sætte nogle navne på, de ved nok hvem jeg mener, men jeg er sikker på at alle arbejder på lige fod.
Poul-Henning W. Nielsen
- Slagelse Flisecenter A/S
Vi får altid en super service hos Lauritzen.
Når der i ny og næ er togulykker, hvilken Lauritzen ikke er herre over, er de gode til at informere om diverse forhindringer. De er samtidig gode til at huske vores ordre, og spørger altid ind til om andre ordrenumre skal med hjem. Vi er godt tilfredse med samarbejdet.
- Speira
Samarbejdet i opstartsfasen er gået utrolig godt. Vi sætter stor pris på at det altid er de samme, der håndtere vores bookinger og de har styr på det. De holder os godt informeret.
Vi sætter endvidere pris på at det, så vidt muligt, er de samme chaufføre, der kommer ud til os igen og igen.
Sammenfattet ser vi at den service vi var vant til fra Lauritzen fra før, stadig er den samme. chaufførerne gør som de bliver bedt om / i overensstemmelse med vores HMS-krav, så vi er yderst tilfredse med opstarten.
John Knudsen
HL Keramik - Purchaser
Lauritzen løser alle vores opgaver vedrørende lastning af fliser i Italien. Deres opstilling er nok det bedste, vi har prøvet i alle de 40 år, vi har importeret fliser fra Italien. Vi har, siden skiftet til Lauritzen, oplevet en super service og levering. Jeg har anbefalet Lauritzen til andre og vil stadig gøre det, hvis nogen søger transportløsninger fra Italien.