Logistikløsninger

Outsourcing af logistik

Din logistikpartner til dit behov

Uanset hvordan du ønsker din logistik koordineret, hjælper vi dig. Lauritzen kan indgå på mange forskellige måder i jeres forretning - vi finder en helt individuel og skræddersyet logistikløsning til dig afhængigt af jeres behov.

Outsourcing af lager- og logistik er en vigtig proces, hvor især implementeringsfasen spiller en stor rolle. Her er det utrolig vigtigt at kommunikationen og informationsflowet virksomhederne i blandt er på plads, og skaber et godt fundament for samarbejdet. Alle opgaver, uanset størrelse, får fuld opmærksomhed, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service.  

Vi tilbyder 3PL

Ønsker du udelukkende at koncentrere dig om din virksomheds kernekompetencer, tilbyder vi at håndtere din logistik, herunder; transport, oplagring, lagerstyring, pakning, indkøb, ordrebehandling, projektstyring mv. Ved større opgaver har vi endda mulighed for at tilbyde tilknyttede medarbejdere, så kundens opgaver altid løses af samme, faste medarbejder.

Er du blot interesseret i at outsource dele af din forretnings logistik håndterer vi disse.

Skræddersyede logistikløsninger

Vi forstår, at én størrelse ikke passer alle, når det kommer til logistik og supply chain. Derfor tilbyder vi skræddersyede logistikløsninger, der er nøje tilpasset dine unikke behov. Vores mål er at reducere kompleksiteten i din logistik og samtidig øge effektiviteten. Med vores logistikløsninger fra os kan du stole på, at din forsyningskæde kører gnidningsløst, uanset hvor kompleks den er. Kontakt os i dag, og lad os begynde at skræddersy den rette logistikløsning til din virksomhed. Vi er her for at hjælpe dig med at opnå succes gennem optimal logistik og supply chain håndtering.

En god logistikløsning hos Lauritzen

I Lauritzen specialiserer vi os i at skabe præcise, skræddersyede logistikløsninger, der matcher hver enkelt virksomheds unikke behov. Vi anerkender vigtigheden af direkte kommunikation ved outsourcing af logistikopgaver, og vores team sikrer en sømløs integration og fortsat samarbejde. Gennem vores 3PL-service tager vi hånd om din komplette logistik. Dette gør, at du kan koncentrere dig om din virksomheds primære opgaver, mens vi sørger for, at alt fra opbevaring til ordrebehandling kører effektivt og sikkert. Hos Lauritzen tilbyder vi mere end blot lagerplads; vi tilbyder en omfattende lagerstyring, som garanterer nøjagtighed i alle processer. Vores engagement i din succes kombineret med vores mangeårige erfaring sikrer, at din virksomheds logistik er i de bedste hænder. Med Lauritzen som din logistikpartner får du både effektivitet og pålidelighed i en pakke. 

 

Ann Hansen
- Alice Butik
Vi har brugt Lauritzen som speditør i ca. 14 år og har været meget glade for dem.
Det er dejligt nemt at booke afhentninger, og er der nogle problemer/forsinkelser så får vi besked herom.

Overskuelige afgange, så det er nemt at se hvornår man kan forvente sine varer hjemme.

Personalet er altid venlige, glade og imødekommende ved henvendelser, så man bliver i godt humør af at snakke med dem.

Vi har prøvet andre speditører, men er altid vendt tilbage.
Brian Pedersen
- HL Keramik
Altid god og fantastiske høj service. I kommer altid med god info omkring leveringstidspunkter. Endvidere oplever vi altid stor fleksibilitet hos jer.
Johan Steffensen
- Steff Byg
I 25 år, hvis ikke mere, har Lauritzen kørt alt vores transport til Italien og har altid håndteret det til UG+.

Da vi er beliggende i samme by, har Lauritzen altid være gode til at komme forbi, hvis vi har manglet noget, hvilket også har medvirket til rigtig gode relationer virksomhederne iblandt.

Skulle det imod forventning ske at gods er forsinket eller glemt fra leverandørs side, er Lauritzen hurtige til at melde ud herom. Er der tilfælde hvor vi mangler gods i en fart, finder de også en løsning herpå. Informationer bliver altid videregivet. Det betyder meget for os.

Endvidere kører Lauritzen hvad vi har til Spanien, Norge og Sverige.

Lauritzen er for os ikke en leverandør men en samarbejdspartner.
Niels Hagelskjær
- Garant Holstebro
Garant Holstebro har nu i ca. 15 år, indkøbt fliser fra Italien og Spanien. I de 15 år har vi stort set kun brugt Lauritzen til at hente vores fliser. For os i Garant Holstebro, handler det om et slutprodukt i aller højeste kvalitet, og det vil også sige levering af vores produkter.
Det samarbejde som jeg nu personligt i de mange år har haft med Lauritzen, kan kun beskrives som fremragende. Jeg afsender ordre hver uge, og alle ordre behandles virkeligt professionelt. Hver sag som sendes, bliver besvaret med det samme. Hver sag som ligger ved pågældende fabrik, bliver behandlet til punkt og prikke, så vi hver gang får læsset vores vare til tiden, når de er klar, og som betyder at vi overholder alle vores leveringer. Skulle uheld opstå, evt. stop på godsbanen mm, så har jeg en mail eller et opkald fra kontoret omgående, så jeg altid kan give vores kunder en besked omkring en evt. ændring af leveringstidspunktet. Personligt må jeg må sige at jeg sjældent oplever så gennemført en arbejdsgang, som personalet udfører ved Lauritzen.
Fantastisk søde mennesker at tale og skrive med. Jeg kunne godt sætte nogle navne på, de ved nok hvem jeg mener, men jeg er sikker på at alle arbejder på lige fod.
Poul-Henning W. Nielsen
- Slagelse Flisecenter A/S
Vi får altid en super service hos Lauritzen.
Når der i ny og næ er togulykker, hvilken Lauritzen ikke er herre over, er de gode til at informere om diverse forhindringer. De er samtidig gode til at huske vores ordre, og spørger altid ind til om andre ordrenumre skal med hjem. Vi er godt tilfredse med samarbejdet.
- Speira
Samarbejdet i opstartsfasen er gået utrolig godt. Vi sætter stor pris på at det altid er de samme, der håndtere vores bookinger og de har styr på det. De holder os godt informeret.
Vi sætter endvidere pris på at det, så vidt muligt, er de samme chaufføre, der kommer ud til os igen og igen.
Sammenfattet ser vi at den service vi var vant til fra Lauritzen fra før, stadig er den samme. chaufførerne gør som de bliver bedt om / i overensstemmelse med vores HMS-krav, så vi er yderst tilfredse med opstarten.
John Knudsen
HL Keramik - Purchaser
Lauritzen løser alle vores opgaver vedrørende lastning af fliser i Italien. Deres opstilling er nok det bedste, vi har prøvet i alle de 40 år, vi har importeret fliser fra Italien. Vi har, siden skiftet til Lauritzen, oplevet en super service og levering. Jeg har anbefalet Lauritzen til andre og vil stadig gøre det, hvis nogen søger transportløsninger fra Italien.