Jernbanetransport

bane
Godstransport på jernbane. Jernbanetransport er en miljøvennlig og bærekraftig transportløsning

Hos J. Lauritzen's Eftf. A/S har vi mange års erfaring innen jernbanetransport. Når du velger godstransport på jernbane, får du en fleksibel og stabil transportløsning med høy kapasitet. I tillegg får du ikke minst en miljøvennlig løsning som minsker CO2-utslippet med opptil 80 prosent sammenlignet med vanlig veitransport.

Det finnes mange fordeler ved jernbanetransport, blant annet:

  • Jernbanetransport minsker CO2-utslippet
  • Større lasteevne og volum i forhold til veitransport
  • Unngå trafikk og kjøreforbud
  • Kan ofte være en økonomisk fordel
  • Fleksibel avgangsfrekvens, og i mange tilfeller kortere transittider
  • Vår jernbanetransport er godkjent for håndtering av matvarer og dyrefôr
  • Sikkerhetskontroller av vogner og varer
  • GPS- og temperaturovervåking
  • fordeler ved jernbanetransport

Velger du jernbanetransport fremfor veitransport får du dessuten muligheten til å laste flere kilo per trailer. Med jernbanetransport kan vi laste helt opptil 30 tonn på gardinhengere og 28 tonn på kjøletrailere.

Alle varene lastes i Huckpack-trailere som er utstyrt med GPS- og temperaturovervåking.

"Lauritzen løser alle vores opgaver vedrørende lastning af fliser i Italien. Deres opstilling er nok det bedste, vi har prøvet i alle de 40 år, vi har importeret fliser fra Italien. Vi har, siden skiftet til Lauritzen, oplevet en super service og levering. Jeg har anbefalet Lauritzen til andre og vil stadig gøre det, hvis nogen søger transportløsninger fra Italien", John Knudsen, Purchaser, HL Keramik

HVAD ER BANETRANSPORT? 

Grønne fordele med banetransport: Banetransport er en miljøvenlig transportform med betydelige fordele for bæredygtigheden. En af de mest markante grønne fordele er den lave CO2-udledning sammenlignet med især konventionel vejtransport og lufttransport. Jernbaner bruger elektricitet som energikilde, hvilket giver dem mulighed for at være mere energieffektive og imitere færre drivhusgasser. Derudover kan banetransport ofte transportere store mængder gods på én gang, hvilket reducerer antallet af køretøjer på vejen og mindsker trængsel og forurening. Banetransport er også mere energieffektiv, hvilket gør det til en grønnere løsning for langdistance fragt.

Jernbanetransport hos J. Lauritzen's Eftf. A/S

I en verden, hvor bæredygtighed og effektivitet spiller en stadig større rolle, fremstår jernbanetransport som et optimalt valg for godstransport. Hos J. Lauritzen's Eftf. A/S forstår vi de mange fordele, denne form for transport medfører. Med 140 års erfaring i branchen kan vi stolt sige, at vi tilbyder den mest miljøvenlige og effektive transportløsning. Udover det markant reducerede CO2-udslip, giver jernbanetransport mulighed for at flytte større mængder gods på en gang, hvilket ikke blot øger effektiviteten, men også kan medføre økonomiske fordele. Vi bestræber os på at sikre, at vores kunder altid modtager en pålidelig og sikker service. Med vores avancerede GPS-systemer på alle Huckepack trailere, kan du som kunde altid følge med i, hvor dine varer befinder sig. Som John Knudsen fra HL Keramik pointerer, står vores dedikation til service og levering i en klasse for sig, især når det kommer til transport fra Italien. Vælg J. Lauritzen's Eftf. A/S for en grønnere, mere effektiv og pålidelig jernbanetransport.