Køl / Frys transport

Temperaturreguleret godstransport

Køl / Frys transport i hele Europa

I vores afdeling i Aalborg specialiserer vi os i transport af køle- og frysevarer, hvor vores medarbejdere er eksperter i håndtering af især temperaturreguleret gods. Herfra tilbyder vi den højeste service og kvalitet.

Vi sikrer at dine køle- og frysevarer forbliver nedkølet eller på frys under hele transporten og kommer friskt frem til modtager.

Hos Lauritzen håndterer vi alle former for transport af køl/frys og har stor erfaring indenfor alle områder af køl/frys transport, distribution samt express levering.

Vi skræddersyer, som altid, en transportløsning til dit specifikke behov, og giver dig mulighed for stor fleksibilitet, om end du ønsker dine køle- og frysevarer transporteret med lastbil eller via tog.

Med transport af Køl / Frys tilbyder Lauritzen:

  • Godkendt til håndtering af fødevarer
  • Konstant overvågning af temperaturreguleret gods
  • Mulighed for express levering
  • Levering af køl / frys med lastbil eller via tog
  • Fleksible afgangstider 
  • Komplet skræddersyede løsninger

Vi tilbyder vejtransport bemandet med enten en eller to chauffører, hvor Express transport med to chauffører leder til kortere transittider, da vi her optimerer køretiden. Denne løsning er ideel til transport af tidsfølsomme produkter.

Solceller på køletrailerne

Med solceller på køletrailerne undgår vi unødvendig kørsel for at lade de dieseldrevene batterier til kølemaskinerne op, og vi sparer herved samtidig diesel. Endvidere undgår vi udskiftning af batterierne på kølemaskinerne, som opslides hurtigt af konstant udnyttelse. Batterierne slides når det gentaget aflades, hvilket sker, hvis den ikke kører ofte. Med solcellerne oplades batterierne løbende.

Udover at have nogle helt klare miljømæssige fordele er trailerne med solceller også være en fordel for vores kunder. Solcellerne sikrer, at GPS’erne i trailerne aldrig løber tør for strøm. Det betyder at trailer og hermed gods altid kan følges uden risiko for afbrydelse. For de virksomheder, der fører miljøpolitik og eventuelt miljøregnskab, gavner solcellerne endvidere deres rapportering.

"Siden 2013 har Lauritzen haft en transportaftale med Bama-koncernen. Lauritzen har kørt dele af volumen fra Italien til Norge og udført opgaver på en fremragende måde. Virksomheden har en konkurrencedygtig opbygning med lastbiler, godstogsløsninger, godt og kvalificeret personale og udstyr af høj standard. Samarbejdet har været baseret på gennemsigtighed, effektivitet og fremtidsorientering", Bama Trading

 

Transport af fersk fisk

Når der skal transporteres fersk fisk, er det vigtigt at løsningen er komplet tilpasset hertil. Lauritzen tilbyder det perfekte set-up til levering af fersk fisk med vejtransport. 

Læs mere om transport af fersk fisk her

Ann Hansen
- Alice Butik
Vi har brugt Lauritzen som speditør i ca. 14 år og har været meget glade for dem.
Det er dejligt nemt at booke afhentninger, og er der nogle problemer/forsinkelser så får vi besked herom.

Overskuelige afgange, så det er nemt at se hvornår man kan forvente sine varer hjemme.

Personalet er altid venlige, glade og imødekommende ved henvendelser, så man bliver i godt humør af at snakke med dem.

Vi har prøvet andre speditører, men er altid vendt tilbage.
Brian Pedersen
- HL Keramik
Altid god og fantastiske høj service. I kommer altid med god info omkring leveringstidspunkter. Endvidere oplever vi altid stor fleksibilitet hos jer.
Johan Steffensen
- Steff Byg
I 25 år, hvis ikke mere, har Lauritzen kørt alt vores transport til Italien og har altid håndteret det til UG+.

Da vi er beliggende i samme by, har Lauritzen altid være gode til at komme forbi, hvis vi har manglet noget, hvilket også har medvirket til rigtig gode relationer virksomhederne iblandt.

Skulle det imod forventning ske at gods er forsinket eller glemt fra leverandørs side, er Lauritzen hurtige til at melde ud herom. Er der tilfælde hvor vi mangler gods i en fart, finder de også en løsning herpå. Informationer bliver altid videregivet. Det betyder meget for os.

Endvidere kører Lauritzen hvad vi har til Spanien, Norge og Sverige.

Lauritzen er for os ikke en leverandør men en samarbejdspartner.
Niels Hagelskjær
- Garant Holstebro
Garant Holstebro har nu i ca. 15 år, indkøbt fliser fra Italien og Spanien. I de 15 år har vi stort set kun brugt Lauritzen til at hente vores fliser. For os i Garant Holstebro, handler det om et slutprodukt i aller højeste kvalitet, og det vil også sige levering af vores produkter.
Det samarbejde som jeg nu personligt i de mange år har haft med Lauritzen, kan kun beskrives som fremragende. Jeg afsender ordre hver uge, og alle ordre behandles virkeligt professionelt. Hver sag som sendes, bliver besvaret med det samme. Hver sag som ligger ved pågældende fabrik, bliver behandlet til punkt og prikke, så vi hver gang får læsset vores vare til tiden, når de er klar, og som betyder at vi overholder alle vores leveringer. Skulle uheld opstå, evt. stop på godsbanen mm, så har jeg en mail eller et opkald fra kontoret omgående, så jeg altid kan give vores kunder en besked omkring en evt. ændring af leveringstidspunktet. Personligt må jeg må sige at jeg sjældent oplever så gennemført en arbejdsgang, som personalet udfører ved Lauritzen.
Fantastisk søde mennesker at tale og skrive med. Jeg kunne godt sætte nogle navne på, de ved nok hvem jeg mener, men jeg er sikker på at alle arbejder på lige fod.
Poul-Henning W. Nielsen
- Slagelse Flisecenter A/S
Vi får altid en super service hos Lauritzen.
Når der i ny og næ er togulykker, hvilken Lauritzen ikke er herre over, er de gode til at informere om diverse forhindringer. De er samtidig gode til at huske vores ordre, og spørger altid ind til om andre ordrenumre skal med hjem. Vi er godt tilfredse med samarbejdet.
- Hydro
Samarbejdet i opstartsfasen er gået utrolig godt. Vi sætter stor pris på at det altid er de samme, der håndtere vores bookinger og de har styr på det. De holder os godt informeret.
Vi sætter endvidere pris på at det, så vidt muligt, er de samme chaufføre, der kommer ud til os igen og igen.
Sammenfattet ser vi at den service vi var vant til fra Lauritzen fra før, stadig er den samme. chaufførerne gør som de bliver bedt om / i overensstemmelse med vores HMS-krav, så vi er yderst tilfredse med opstarten.
Henrik Simonsen
Italpannelli Nordic ApS - Direktør
Vi har brugt Lauritzen i ca. 1,5 år nu, og aldrig har vi haft så godt et samarbejde med et fragtfirma, som vi har nu.

Lauritzen kan håndtere utrolig mange transporter på kort tid, nogle gange op til 26 full loads på en uge, endda omkring sommerferie tid. Det sætter vi stor pris på.

Lauritzen yder os en rigtig god service, med det rigtige opsæt af forskellige trailerstørrelser mv. samt pris.

Det bedste er, at vi har fast kontaktperson, som håndterer alle vores transporter. Det er en kæmpe fordel.

Vi kender hinanden og ved hvad der er vigtigt i samarbejdet. Derved undgår vi en masse mulige misforståelser, og det giver ro i maven at man ved, der er nogen der har styr på det, og man føler arbejder for os.
John Knudsen
HL Keramik - Purchaser
Lauritzen løser alle vores opgaver vedrørende lastning af fliser i Italien. Deres opstilling er nok det bedste, vi har prøvet i alle de 40 år, vi har importeret fliser fra Italien. Vi har, siden skiftet til Lauritzen, oplevet en super service og levering. Jeg har anbefalet Lauritzen til andre og vil stadig gøre det, hvis nogen søger transportløsninger fra Italien.
Bama Trading -
Siden 2013 har Lauritzen haft en transportaftale med Bama-koncernen. Lauritzen har kørt dele af volumen fra Italien til Norge og udført opgaver på en fremragende måde. Virksomheden har en konkurrencedygtig opbygning med lastbiler, godstogsløsninger, godt og kvalificeret personale og udstyr af høj standard. Samarbejdet har været baseret på gennemsigtighed, effektivitet og fremtidsorientering.